szara zélet!

Mindig lát valamit az ember, amit tiszta szívből lehet utáni. Ha nem adja ki valahogy magából, a végén belülről teljesen elönti a szar, és átveszi az irányítást.

Friss topikok

  • Zsirparaszt: Milyen az élet a CIB online marketingosztályán, repülőmalac kolléga? (2008.01.24. 22:41) Buzi CIB

Linkblog

És ez akkor most hogy?

Uram irgalmazz, Krisztus kegyelmezz, Mária hozzál gyorsan sört!

Tréfás Gugli

2008.02.15. 11:49 | Zsirparaszt | Szólj hozzá!

Történt ma velem, hogy megpróbáltam keresni egy kedveskedő képet. Rövid tépelődés után a "kiss" szóra kerestem rá a vesztes "flower" szó ellenében.

Találat:

http://images.google.hu/images?hl=hu&q=kiss&gbv=2

No, az első kép rögtön vidámmá tett. (Ha esetleg valami kavarodna, itt van direktben, teljes méretben.) De hallgattam a Guglira, és rákerestem a "csók" szóra is.

http://images.google.hu/images?gbv=2&hl=hu&q=cs%C3%B3k&revid=689599491&sa=X&oi=revisions_inline&resnum=0&ct=broad-revision&cd=1

Na, ez sem lett sokkal gyengébb. (Ez meg itt.)

Gondolkodom is, hogy beperlem a Guglit, mert szexuáis visszafejlődésemet és lelki békétlenségemet összezúzta hétvégére.

A fuckra már rá sem merek keresni.

Címkék: net gugli nemszar

Klikkeljélmán!

2008.01.24. 22:40 | Zsirparaszt | Szólj hozzá!

Minden olyat szívből és zsigerből pártfogolok, ami legalább őszintének tűnik, és nem (csak) az érdek mozogtatja. Imhol egy ilyen kezdeményezés:

http://www.clickclickclick.com/default.asp

 

Csak klikkolj, hogy a magyarok nyerjenek. Az első pár klikk után megjelenik az autoclick gomb,ami folytatja helyetted vagy ezerig. Ha ezt sem teszed meg, és hagyod, hogy a japók nyerjenek, eljön a magyarok új Pearl Harbourja. 

Csináljad! Juhhhhéééééééééj!

 Ja, és a végén nyomjad megy, hogy "Click here to add to total"  Meg majd a Confirm-mal erősíccsed meg, mert anélkül nem ér semmit, csak gyakoroltál.

Címkék: nemszar

Buzi CIB

2008.01.15. 22:27 | Zsirparaszt | 2 komment

No, itt az ideje az első postnak, bár még dizájn nincs. Nagyon felgyűlt az, aminek nem szabad.

Bő egy éve hagytam ott az OTP-t, mert meguntam, hogy azért is fizetnem kell, ha rájuk gondolok, és a legminimálisabb dolgot (érsd: egy lakástakarék-pénztár értesítési cím megváltozását) is csak minimum fél órás sorban állás és alulképzett rugalmatlan ügyinzők "nemtudomjain" való áttiprás árán lehet megoldani. Ezt majd egyzer egy külön postban, mert megér annyit. Hurrá, itt a CIB, mindent lehet a neten, ráadásul ócsójér'.

Na, eddig a bankegyesülésdi dologig minden rendben volt. Bár kisebb nyűglődések voltak, de bizalom bankjához képest így is leányálom. De most megjött a fekete leves. Sikerült kitiltatni magam a netbankból. Valószínűleg az én hibám (de az iszonytató kavarodásról olvasgatva már ebben sem vagyok biztos), de mi az istenért kell folyamatosan változtatgatni a jelszavamat?!?!?

No de sebaj, cibhuszonnégy telefonon. Nem lehet bejelentkezni. Rossz a kód szerintük. Tuti, hogy nem. Nembaj, személyesen bankfiókban új kód. Mondom, nézzük meg a nebankot. ŐK SEM TUDNAK BELÉPNI. No, erre mondják vidéken, hogy ez a kemény, nem a faszom Tarzan sarka.

Sebaj. Majd otthon. Előre figyelmeztet a drága robotnő, hogy nagy a sorban állás a dróton. Nem adom fel. Sikertelen azonosítás. Ügyintéző nagyon sajnálja, de üzemzavar. Én jóindulatúan várok egy hetet, majd most. De nem. Ügyintéző megint kapcsol. Banki zárás vagy mi van, telegrácsoljak egy fél óra múlva. Nem mértem, de újra telefon. Most sem megy. Ügyintéző kapcsol. Most éppen rendszerfrissítés. Telefon holnap.

Na, inkább kapjátok be bő nyállal. Van olyan bank, ami egy nem túl nagy igényű lakossági ügyfél havi néhány utalását és évi egy-két új problémáját tudja normálisan kezelni? HELP!

A poén a végére:

Az év internetes bankja: OTP

Az év bankja: CIB

Azt hiszem, hogy a f*sznak a rossz végén állok.

 

Címkék: szar bank